Fjærland bondelag har to gonger med fire års mellomrom arrangert Rundballefestival, i samarbeid med kunstnar Magne Vangsnes. Denne bloggen gjer eit forsøk på å samle stoff frå dei to festivalane i 2002 og 2006.

18 august 2006

16. august starten: kunst på bøen I

Det er ti dager igjen til Rundballefestivalen, og Magne Vangsnes er idag i Mundal for å plassere rundballar der. Johannes og dattera på to hjelper til. Dei kjører ballene dit Magne har sett opp stikker på førehand, passer nøye på at dei ligg heilt inntil. Kurva blir vakker, understreker formene i landskapet og fjella si verdige ro.5 kommentarer:

Eline sa...

Wow, dette ser stilig ut! Gleder meg til det er ferdig/ alle ballene er plassert!

Hilde sa...

enig, det var veldig gøy å være med på utplasseringen. Får håpe noen flere besøker forumet vårt ettehvert! Hilde

Anonym sa...

Dette ser veldig stilig ut! Jeg har veldig sansen for å bruke naturen, kulturlandskapet og de rundballene man uansett har, til å skape et så stort utendørs kunstverk. Jeg skulle gjerne ha kommet, men må må nøye meg med å følge med på bloggen. Håper det kommer flere bilder her!

Anonym sa...

Veldig bra folkens.Detter er ting som gjer meg stolt av bygda mi!

Hilde sa...

hei det kommer flere bilder etter hvert. Som Eline sier her i blogen, Magne V. har vært her idag igjen og plassert ut baller i samarbeid med bønder på Bøyane. Dette håper vi å få dokumentert i løpet av de nærmeste dagene.